Andries M. de Wit

Je kan je lot niet ontlopen

Personalia

pasfoto zw 001

Andries M. de Wit

 

EBEN HAƋZER

IK HEB MIJN RONDJE GEMAAKT

EEN FOETUS IS EEN MENS

EEN SCHIP ZOEKT ZIJN EIGEN HELLING NIET UIT

JE MOET EEN HUIS BOUWEN BIJ EEN BOOM (ds. Zelle)

ER IS GEEN ALTERNATIEF VOOR DOEN

ALS JE NIET WEET OF JE GELIEFD OF GEVREESD BENT, ZORG DAN DAT JE GEVREESD WORDT (MACHIAVELLI)

DOE NIETS EN HET WORDT GEDAAN (LAO TSE)

JE KAN NIET ALTIJD MET EEN SCHAARTJE KNIPPEN (DIRK POST)

id hoogovens klein

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/3/9/riesdewit.nl/httpd.www/templates/riesdewit/functions.php on line 188

Compilatie uit eerdere publicaties ..

Ten Geleide

In alle medische literatuur kom je tegen "de lichaamscellen die precies weten wat zij moeten doen". Wij stellen dat de lichaamscellen geen hersens hebben, niet kunnen denken en dus grof gezegd "geen ene rot moer weten" maar aangestuurd worden door een intelligent principe.

Dan is er nog de kwestie van het auto-immuunsysteem en wij stellen vast dat men na de fagocyten van Metschnikoff niet veel verder gekomen is. Het is dus duidelijk dat als men via deze twee sporen naar de genezing van kanker op zoek gaat, men met zijn hoofd tegen de muur loopt en er dus een andere weg ingeslagen moet worden.

Nu dan, bij deze.

Er was destijds een bekende groep fysici onder aanvoering van Kronig en een lid daarvan t.w. prof Goudsmit stelde "wat zoeken wij eigenlijk, wij hebben eigenlijk alles al".

Wij sluiten ons hierbij aan, "alles is er al"; als u een beetje handigheid en ervaring in het meten krijgt kunt u met alles wat er al is aan de gang gaan en de kanker er onder krijgen, want het wordt tijd.